docenten

We helpen middelbare scholen bij het vinden van enthousiaste docenten. Bevoegde eerste- en tweedegraads docenten, maar ook docenten in opleiding en zij-instroom talenten.

“Ik probeer ervoor te zorgen dat leerlingen wiskunde gaan zien als een leuk vak in plaats van een moeilijk vak.”

– Mike, docent wiskunde bij onderwijshelden

Waarom onze docenten?

De juiste docent
Herinner je je nog die bevlogen geschiedenisleraar, die geweldige docent wiskunde, of misschien die immer vernieuwende docent Nederlands? De keuze voor een profiel, studie of carrière is vaak te herleiden naar die ene docent die de liefde voor een vakgebied heeft weten los te maken. Altijd gaat het om een docent met een krachtige persoonlijkheid. Een docent die inspireert en het vak tot leven weet te brengen.

We willen graag meebouwen aan een enthousiast, inspirerend en volwaardig personeelsbestand voor nu en de toekomst. Doordat veel van onze docenten bij ons zijn begonnen in onderwijsondersteunende functies, kennen we ze al langere tijd. Onze docenten zijn bevlogen, bevoegd (of daartoe in opleiding) en doen niets liever dan voor de klas staan. We brengen ze samen, coachen en trainen ze en zetten ze op de juiste school aan het werk.

De perfecte match
De ene school is de andere niet. Daarom komen we regelmatig langs op de scholen waarmee we samenwerken om de sfeer op te snuiven. We praten over zaken als vacatures, roosters en huisregels, maar ook over visie op onderwijs en plannen voor de toekomst. Op die manier weten we zeker dat de docent past bij de school.

Coaching en training
Een goede docent is zelf ook nooit uitgeleerd. Daarom verzorgen we gestructureerde training en coaching. Iedere docent wordt gekoppeld aan een gediplomeerd coach die de docent helpt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling als professional.

Daarnaast organiseren we maandelijks een docententraining; een bijeenkomst die aanvulling geeft op de kennis en bekwaamheden van onze docenten. De vorm verschilt steeds; het kan een training, workshop, lezing, discussie of andere interactieve werkvorm zijn. Zo ontwikkelen docenten zich verder, doen ze inspiratie op en kunnen ze ervaringen uitwisselen met collega’s.

Hoe werkt het?
Simpel en helder. U kunt vrijblijvend een vacature indienen, profielen bekijken en onze kandidaten spreken. Wij regelen de werving, selectie en verloning voor tijdelijke en reguliere vacatures. Geen baten, geen kosten. Verder bepaalt u zelf het dienstverband:

  • Detachering
    De docent blijft bij Onderwijshelden in dienst, wij regelen de werving & selectie, het contractbeheer, begeleiding en coaching en de loonadministratie. U betaalt per lesuur.
  • Directe overname
    De docent treedt direct bij u in dienst.
  • Detavast-constructie
    U kunt een docent ook eerst op detacheringsbasis laten werken en daarna zelf in loondienst nemen.

Meer weten of teruggebeld worden?

Wilt u meer informatie over onze docenten en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen u binnen 1 werkdag terug! Liever zelf contact opnemen? Dat kan ook! Mail naar info@onderwijshelden.nl of bel 088 - 392 6363.

 

docent bij onderwijshelden worden

 

Bekijk onze andere diensten

Surveillance

Onderwijsondersteuning

Docenten

Lente- en Zomerschool

Examentraining

Auteurs

Training

Doorstroomprogramma vmbo