examentraining_kleur

www.examentraining.nl

Onder de naam Nationale Examentraining organiseren we al sinds 2008 examentrainingen. De Nationale Examentraining is de meest ervaren examentrainer voor vmbo, havo en vwo van Nederland.
Met meer dan 40.000 tevreden geslaagde examenkandidaten en het beste trainersbestand helpt de Nationale Examentraining elk jaar
vele jongeren om met een vertrouwd gevoel hun examen in te gaan en hun diploma te behalen.

“Voor mijn Duits schoolexamen stond ik een 5,6 maar op mijn centraal examen heb ik een 7,0 gehaald! Dit heb ik zeker aan jullie te danken!”

Evan, 18.
Slagen is een combinatie van kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Aan alle drie wil de Nationale Examentraining bijdragen. Hoe? Door de volgende punten altijd centraal te stellen:
  • Ervaren, enthousiaste en inspirerende trainers
    Onze trainers zijn ervaren en hoogopgeleid. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Allemaal hebben ze ervaring met lesgeven en zijn ze perfect op de hoogte van de examenstof. Wij vinden het belangrijk dat onze trainers niet alleen inhoudelijk hun mannetje staan, maar ook enthousiast zijn!
  • Kleine klassen; persoonlijke aandacht
    Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom garanderen we dat 1 trainer maximaal 8 leerlingen onder zijn of haar hoede heeft. Op die manier worden de leerlingen goed begeleid en kunnen ze met een gerust hart hun vragen stellen.
  • Hoogwaardig lesmateriaal
    Ons lesmateriaal wordt ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle eisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Wij werken altijd met de beste materialen voor de beste voorbereiding.
Alle niveaus

We geven trainingen op vmbo-, havo- en vwo-niveau in vrijwel alle vakken. Van de leerlingen die bij ons een training hebben gevolgd geeft 96% aan door de training goed voorbereid te zijn op hun eindexamen.

Zelf een examentraining organiseren? Volg de masterclass examentraining!

Wilt u zelf een examentraining organiseren, maar weet u niet precies hoe? We bieden nu ook een masterclass examentraining, waarin we scholen en docenten uitleg geven over hoe ze een effectieve examentraining kunnen organiseren. Meer informatie vindt u hier.

Scholen over de Nationale Examentraining:
“De trainers zijn goed en de leerlingen hebben er baat bij. Het is een geweldige manier om je voor te bereiden op iets groots als de eindexamens.”
Randy Schoop Afdelingsleider mavo, CSG Het Streek in Ede


“We kunnen voor het tweede jaar op rij terugkijken op een geslaagde dag. De organisatie is goed verlopen. De leerlingen zijn echt de hele dag hard aan het werk geweest en reageerden positief. En ja, het is echt zo, vreemde ogen dwingen.”
Johan van Dam Afdelingsleider vmbo-gt, Driestar College Gouda


“Hofstad Mavo heeft in 2015 voor de eerste keer een examentraining georganiseerd. Op voorspraak van een relatie kwamen we bij Nationale Examentraining terecht. We zijn zeker niet teleurgesteld, want alle afspraken zijn prima nagekomen en bovenal zeggen de leerlingen (35) dat ze er veel aan hebben gehad. Een samenwerking die we ook volgend jaar willen voortzetten.”
Frans Smiers Hofstad Mavo, Den Haag
“De leerlingen vonden het een intensieve en nuttige dag die hen heeft geholpen bij de voorbereiding op hun examen. De Nationale Examentraining stelt zich flexibel op naar de wensen van onze school.”
Luuk van Beers Locatiedirecteur O.R.S. Lek en Linge, Culemborg


“Als school bieden wij onze leerlingen examentraining aan via Nationale examentraining, omdat zij rekening houden met situatie van de school. Er wordt maatwerk geboden. Daar zijn de leerlingen bij gebaat. Dit is ook terug te zien in de resultaten, die ze behalen op het eindexamen. De inhoud van de training sluit aan bij wat onze docenten de leerlingen hebben geleerd.”
Marc de Gooijer Driestar College Leiden
Prijzen en meer informatie over examentrainingen op uw school

Al vanaf €48 per leerling per dag komen we met onze ervaren trainers naar uw school voor een examentraining! Wilt u graag weten hoeveel het kost om een examentraining op uw school door ons te laten organiseren? Kijk dan even hier.

Terugbelverzoek indienen

Wilt u meer informatie over een examentraining en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen u binnen 1 werkdag terug!

Leerlingen over de Nationale Examentraining:
“Ik haalde voor tekstverklaring met Engels altijd een 4 en nu heb ik voor het eerst in mijn leven een 6,2 gehaald. Iets wat ik nooit had durven dromen! Heel erg bedankt!!”
Betül Examentraining Engels havo
“Ik vond de examentraining echt top! Ik heb er echt veel geleerd en het gaf me ook veel zelfvertrouwen voor het examen.”
Edine Examentraining scheikunde vwo
“Ik heb heel veel opgestoken van de examentrainingen aardrijkskunde en geschiedenis. Ik heb nog nooit zo’n hoog cijfer voor geschiedenis gehaald en ik had ook niet verwacht dit cijfer voor aardrijkskunde te halen, dus het heeft zeker geholpen.”
Renske Examentraining geschiedenis en aardrijkskunde havo
“Ik ben erg blij dat ik de examentraining heb gevolgd. Door deze examentraining ben ik met gemiddeld een 8 voor mijn examen geslaagd! Erg bedankt voor alles!”
Beatrice Examentraining NaSk vmbo

 

examentrainer worden

 

Bekijk onze andere diensten

Surveillance

Onderwijsondersteuning

Huiswerkbegeleiding

Docenten

Lente- en Zomerschool

Examentraining

Auteurs

Training

Doorstroomprogramma vmbo