Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding van Onderwijshelden (in hartje Utrecht) richt zich op méér dan alleen zorgen dat het huiswerk gedaan wordt. Veel leerlingen hebben moeite met het maken van hun huiswerk, maar de oorzaak ervan verschilt per leerling. Daarom bieden we begeleiding waarbij naast de vakkennis ook gekeken wordt naar hoe het leerproces van de leerling verbeterd kan worden, kijken we naar de planning van het huiswerk en besteden we aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Huiswerkbegeleiding die je helpt met meer dan alleen je huiswerk

Enthousiaste en ervaren begeleiders

Huiwerkbegeleiding van Onderwijshelden richt zich niet alleen op vakinhoud, maar ook op hoe je het beste leert. En dat is voor de ene leerling heel anders dan voor de andere. Daarom wordt onze huiswerkbegeleiding geleid door een gediplomeerd ontwikkelingscoach die de leerprocessen leidt en overziet.

Doordat we al 9 jaar lang examentrainingen, lente- en zomerscholen, klassenbegeleiding en leerlingenbegeleiding organiseren, beschikken we over een grote poule aan vakbekwame huiswerkbegeleiders voor alle vakken. Ze zijn altijd perfect op de hoogte van de lesstof en weten door hun ervaring precies hoe ze iets op een begrijpelijke manier moeten uitleggen.

Huiswerkbegeleiding die toegespitst is op jou

Soms is het gewoon fijn om iemand naast je te hebben om gemotiveerd te blijven, soms omdat de stof gewoon te taai is om alleen door te ploeteren. En soms zijn er andere dingen die ervoor zorgen dat het lastig is om je huiswerk gedaan te krijgen en de cijfers te halen die je wilt halen.

Intakegesprek en persoonlijk plan van aanpak
Voordat we starten met de huiswerkbegeleiding voer je eerst een intakegesprek met onze ontwikkelingscoach. In dat gesprek ligt de nadruk niet alleen op het huiswerk, maar ook op hoe je nu leert en plant, hoe dat beter kan en hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

We praten over wie je bent, waar je moeite mee hebt, in welke vakken je goed bent, in welke vakken je minder goed bent en we bespreken eventuele bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden. Op basis van dit gesprek maken we een persoonlijk plan van aanpak om jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor kun je jouw manier van leren bijschaven en zorgen we voor een duurzamer resultaat.

Extra vakinhoudelijke begeleiding indien gewenst
Onze ontwikkelingscoach is op de hoogte van de lesstof en kan je begeleiden bij het maken van je huiswerk. Heb je toch nog wat meer diepgang nodig bij een bepaald vak? Dat is geen probleem. Wij zorgen er dan voor dat je begeleiding krijgt van een huiswerkbegeleider die is gespecialiseerd in dat vak.

 

Hoe het werkt

Aanmelden kan snel en eenvoudig via het inschrijfformulier

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de ontwikkelingscoach

Naar aanleiding van de kennismaking wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld

Eenmaal aan de slag worden ouders op de hoogte gehouden van de vorderingen d.m.v. voortgangsrapporten

 

Voortgang

Als ouder of verzorger wil je natuurlijk graag op de hoogte gehouden worden, daarom stuurt onze ontwikkelingscoach regelmatig een verslag waarin precies te zien is hoe de leerling zich heeft ontwikkeld en welke eventuele bijzonderheden er zijn.

Huiswerkbegeleiding op prachtige locatie in hartje Utrecht

We geven huiswerkbegeleiding in ons mooie pand op Drift 1 in Utrecht, tegenover Janskerkhof en een halve minuut lopen vanaf bushalte Janskerkhof. Onze ruime zolder is licht en voorzien van een keuken. We zorgen voor gezonde snacks en voldoende drinken.

huiswerkbegeleiding utrecht

huiswerkbegeleiding gericht op het individu, met een duurzaam resultaat

Kosten

Eenmalige inschrijfkosten: €40
Prijzen zijn incl. BTW

Aanmelden

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor onze huiswerkbegeleiding? Vul dan even ons aanmeldformulier in. We nemen dan binnen een werkdag contact met je op om een intake in te plannen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze huiswerkbegeleiding? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen je binnen een werkdag terug. Zelf contact opnemen kan natuurlijk ook. Dan kun je bellen naar 088 - 392 63 67 of mailen naar info@onderwijshelden.nl.

 

huiswerkbegeleider worden