Leerlingbegeleiding

Veel leerlingen kunnen extra aandacht gebruiken. Maar hoe regel je dat? Onder de zelfstandige begeleiding van onze leerlingbegeleiders worden kleine groepjes leerlingen bijgespijkerd in een vak, of volgen ze een traject van verdieping of verbreding. Ook worden leerlingbegeleiders ingezet als persoonlijke assistent van de leraar (PAL). Wij spreken al onze leerlingbegeleiders zelf en selecteren hen op hun vakspecifieke kennis en didactische kundigheid.

“Het mooiste van mijn werk vind ik het moment waarop leerlingen me stralend hun nieuwe cijfers komen vertellen.”

– Willemijn, Leerlingbegeleider Nederlands bij StudentDocent

Waarom onze leerlingbegeleiding?

Meer differentiatie mogelijk
De ene leerling kan wat extra uitdaging gebruiken, de ander juist wat extra aandacht. Door een leerlingbegeleider in te zetten kunt u allebei bewerkstelligen. Wilt u een klein groepje leerlingen bijles laten krijgen? Of wilt u een jaar lang een PAL inzetten? Of heeft u een heel ander idee? Het kan allemaal.

Vakinhoudelijk sterke leerlingbegeleiders
Onze leerlingbegeleiders beschikken over zeer goede vakspecifieke kennis en didactische kundigheid. Ook hebben ze het geduld om de tragere leerling(en) hulp te bieden en zijn ze in staat om juist hen het vertrouwen te geven dat nodig is voor het behalen van een voldoende resultaat.

Online urenaccordering
U kunt online de gewerkte uren inzien en accorderen. Geen rompslomp, dat is wel zo makkelijk!

Tarieven
Wilt u meer weten over onze tarieven voor leerlingbegeleiding? Kijk dan even hier.

Meer weten of teruggebeld worden?

Wilt u meer informatie over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen u binnen 1 werkdag terug! Liever zelf contact opnemen? Dat kan ook! Mail naar info@onderwijshelden.nl of bel 088 - 392 6363.


leerlingbegeleider worden


Bekijk onze andere diensten

Surveillance

Onderwijsondersteuning

Huiswerkbegeleiding

Docenten

Lente- en Zomerschool

Examentraining

Auteurs

Training

Doorstroomprogramma vmbo