LIO of docent

Inspiratie voor de klas

Aan de slag als LIO of docent

 

Onderwijshelden helpt toekomstige en reeds bevoegde docenten bij het vinden van een fijne werkplek. We werken met bevoegde eerste- en tweedegraads docenten, maar ook met docenten in opleiding en zij-instroom talenten. Omdat wij vinden dat jij het meest essentiële onderdeel bent van goed onderwijs, zorgen we altijd voor professionele begeleiding en coaching, gratis deelname aan maandelijkse thematrainingen en een goed salaris voor al onze docenten. En we koppelen je aan een school waar jij je goed voelt, zodat jij al je aandacht kunt richten op waar je goed in bent: lesgeven.

“Ik wil dat mijn leerlingen wiskunde gaan zien als een leuk vak
en niet als moeilijk vak.”

– Mike, Docent Wiskunde bij Onderwijshelden
Een school die bij je past
Als LIO of docent is het belangrijk dat je je goed voelt op de school waar je werkt. Daarom besteden wij veel aandacht aan een succesvolle match tussen school en docent. We kijken niet alleen naar de functie je gaat vervullen, maar ook naar welke sfeer er op een school heerst, welke visie er is op onderwijs, etcetera. Zo zorgen we ervoor dat jij je prettig voelt bij de school en vice versa.

Coaching
Wij geloven dat een goede docent nooit uitgeleerd is. Daarom zorgen wij voor coaching en training van onze docenten. Als docent word je gekoppeld aan een gediplomeerde coach die jou helpt bij je persoonlijke ontwikkeling als professional. Het coachingstraject begint met een bezoek van de coach aan één van de lessen die je geeft. Hier wordt vervolgens samen op gereflecteerd. Gedurende tenminste het eerste halfjaar word je begeleid in jouw ontwikkeling.
Hier lees je meer over onze coach Iro Edobor.

Training
Maandelijks organiseren we een bijeenkomst die aanvulling geeft op de kennis en bekwaamheden van onze docenten. Dit kan een training, workshop, lezing, discussie of andere interactieve werkvorm zijn. Iedere maand zorgen we voor een inspirerende trainer die met een onderwijsgerelateerd thema aan de slag gaat. Zo ontwikkel je je verder, kun je inspiratie opdoen en tegelijkertijd ervaringen uitwisselen met collega’s.
Hier vind je het programma van de aankomende bijeenkomsten en trainingen.

Enthousiast geworden? Leuk! Schrijf je in!
Schrijf je direct in door op de link hieronder te klikken:

Schrijf je in!

Andere functies:
Surveillant Leerlingbegeleider klassenbegeleider Examentrainer Lente- en zomerschooltrainer