blijf op de hoogte!

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief?

Leuk! Kijk hieronder voor welke nieuwsbrief je je wilt inschrijven:

Optie 1: Ik wil werken voor Onderwijshelden

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze vacatures? Schrijf je dan in voor de vacaturenieuwsbrief. We versturen deze nieuwsbrief iedere donderdag. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Vul hieronder jouw e-mailadres in om de wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.
Let op: om te reageren op klussen moet je bij ons ingeschreven staan. Dat kun je hier regelen (als je je inschrijft ontvang je de nieuwsbrief automatisch).Optie 2: Ik ben van een school en wil nieuws van Onderwijshelden in mijn inbox!

Ben je van een school of andere instelling en wil je op de hoogte blijven van Onderwijshelden-nieuws zoals nieuwe producten of diensten, activiteiten die we organiseren, speciale kortingen en andere leuke dingen? Schrijf je dan hieronder in voor de Onderwijshelden nieuwsbrief voor scholen. Deze nieuwsbrief versturen we maandelijks en je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.Optie 3: Ik ben van een school en wil topdocenten in mijn inbox!

Naast onze reguliere nieuwsbrief versturen we ook een nieuwsbrief met daarin een aantal van de topdocenten die we op dat moment in de aanbieding hebben. Het zijn de neusjes van de zalm die we als eerste onder jouw aandacht willen brengen. Deze nieuwsbrief versturen we wekelijks en ook voor deze nieuwsbrief kun je je natuurlijk altijd uitschrijven. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief met onze topdocenten: