StudentDocent

Hoe het allemaal begon…

heldje_tekst

StudentDocent

StudentDocent is hoe Onderwijshelden ooit is begonnen. In 2007 hebben Steven en Patrique (Pi) StudentDocent opgericht om hoogopgeleide studenten met een talent voor onderwijs te koppelen aan middelbare scholen. Wil je meer weten over hoe dit zit en de geschiedenis van Onderwijshelden? Lees dan vooral verder!

StudentDocent groeide

StudentDocent hield zich bezig met het inzetten van hoogopgeleide studenten op scholen in ondersteunende functies als surveillant, leerlingbegeleider of klassenbegeleider. In de daaropvolgende jaren kwamen er steeds meer diensten (en namen) bij, zoals examentraining (onder de naam Nationale Examentraining), detachering van docenten (onder de naam Onderwijskracht) en lente- en zomerscholen (onder de naam Nationale Lente- en Zomerschool).

StudentDocent wordt Onderwijshelden

Vanaf september 2016 hebben we besloten om dit alles onder één naam voort te zetten: Onderwijshelden. We stoppen er nog steeds net zoveel enthousiasme, energie en liefde in als 9 jaar geleden en hopen nóg meer leerlingen te kunnen helpen door hen goed onderwijs te bieden en nóg meer studenten en docenten te helpen aan een bijbaan of carrière waar ze gelukkig van worden.

Onderwijshelden ontstaan