Surveillance

Wij hebben meer dan 300 surveillanten die ingezet kunnen worden tijdens toets- en examenweken. Onze surveillanten zijn heer en meester in het toetslokaal door de surveillancecursus die ze hebben gevolgd. Ze weten dus precies wat de do’s en don’ts zijn van het afnemen van een toets of (school)examen. Bovendien kunnen wij de volledige organisatie van uw toets- of examenweek van u uit handen nemen. Inclusief roostering en uitbetaling. Zo hebben uw docenten alleen nog de rode pen nodig.

Als surveillant kijk je streng of de leerlingen zich tijdens de toets aan de afgesproken regels houden.

– Milou, Surveillant bij Onderwijshelden

Waarom onze surveillance?

Getrainde surveillanten
Surveillance klinkt als een makkelijke taak, maar wij denken dat het belang van een surveillant die precies weet wat wel en niet mag, niet onderschat moet worden. Daarom hebben onze surveillanten een cursus Conflicthantering bij surveillance op zak. Zo weten ze precies wat de regels omtrent het afnemen van een toets of examen zijn, hoe leerlingen eventueel geholpen mogen worden, etc. Met hun kennis en ervaring, in combinatie met uw eigen toets- of examenprotocol, dragen we bij aan een goed verloop van deze vaak hectische periode.

Wij regelen de volledige roostering
U geeft ons uw toets- of examenrooster en wij doen de rest. We zorgen niet alleen voor goede surveillanten, maar ook dat er indien gewenst een dagcoördinator aanwezig is. Die coördinator fungeert als aanspreekpunt voor de surveillanten en de school. Zo hebben uw docenten alleen nog de rode pen nodig.

Online urenaccordering
U kunt online de gewerkte uren inzien en accorderen. Geen rompslomp, dat is wel zo makkelijk!

Meer weten of teruggebeld worden?

Wilt u meer informatie over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen u binnen 1 werkdag terug! Liever zelf contact opnemen? Dat kan ook! Mail naar info@onderwijshelden.nl of bel 088 - 392 6363.

 

surveillant worden

 

Bekijk onze andere diensten

Surveillance

Onderwijsondersteuning

Docenten

Lente- en Zomerschool

Examentraining

Auteurs

Training

Doorstroomprogramma vmbo