Aan de slag als onderwijsheld

We zijn altijd op zoek naar nieuwe onderwijshelden. We zoeken surveillanten met een scherpe blik, inspirerende docenten voor de klas, examentrainers die leerlingen over de streep trekken en alles wat daartussen zit.

“Het ontspannen contact met de leerlingen, de afwisseling en de geweldige sfeer op een trainingsdag maakt dat ik dit al voor het vijfde jaar op rij doe!”

– Susanne, Examentrainer Engels bij Onderwijshelden

Wat kun je allemaal doen bij Onderwijshelden?


Werken voor Onderwijshelden betekent…

Dat je geen wandelend CV bent
Door het organiseren van kennismakingsbijeenkomsten, trainingen en cursussen, zorgen we ervoor dat we elkaar goed leren kennen en dat we weten wat we elkaar te bieden hebben (zeg maar ‘je’ hoor!). Onze heldencoördinator Wendy regelt alles omtrent onze helden. Juist omdat we verder kijken dan jouw CV, kunnen we je helpen bij het vinden van jouw ideale baan in het onderwijs. Of dat nou parttime als bijbaan is, of juist fulltime als onderdeel van jouw onderwijscarrière, we horen graag wat jouw wensen zijn.

Dat we goed voor je zorgen
Jij bent ons meest gewaardeerde goed, dus wij zorgen goed voor je. Bij ons ontvang je een bovengemiddeld uurloon, bij bijna alle opdrachten een reiskostenvergoeding én bouw je pensioen op. Daarnaast ben je ook altijd welkom om bij ons op kantoor een kopje koffie / thee / aanmaaklimo (of tijdens borreluren een biertje) te komen drinken. We horen graag hoe je het werken als onderwijsheld ervaart en of je het nog naar je zin hebt op de school waar je werkt.

Wat verwachten we van jou?

Als onderwijsheld is het belangrijk dat je sociaal vaardig, enthousiast en initiatiefrijk bent. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je jouw vakinhoudelijke kennis op orde hebt, jezelf goed kunt presenteren en dat je de verantwoordelijkheden die je krijgt serieus neemt.

Ik wil onderwijsheld worden, hoe doe ik dat?
Leuk! De eerste stap is jezelf hier inschrijven. Dat is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Je wordt vervolgens door Wendy uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst. Dit is een informele ontmoeting waarop wij onszelf voorstellen aan nieuwe onderwijshelden. Jij krijgt de gelegenheid om andere onderwijshelden te ontmoeten en om jezelf aan ons voor te stellen en je wensen kenbaar te maken.

Nadat je je hebt ingeschreven en op één van onze kennismakingsbijeenkomsten bent geweest, kun je via onze portal reageren op vacatures. Wij kijken steeds per vacature wie er qua profiel het beste past bij de functie.

Schrijf je in!

 

Hoe is het om te werken voor Onderwijshelden?

Wij kunnen je hier natuurlijk alles over vertellen, maar waarschijnlijk hoor je het liever van mensen die voor ons werken. Dus wil je meer weten over hoe het is om als onderwijsheld op een school aan de slag te zijn? Klik dan op de button hieronder.

onderwijshelden over hun werk


Wil je bijles geven?

ALs je bijles wilt geven, kun je je inschrijven op onze website Bijleshelden. Inschrijven is helemaal gratis. Ouders en leerlingen bij jou in de buurt kunnen dan makkelijk – en ook gratis – contact met je opnemen. Je bepaalt zelf wat jouw uurtarief is en wanneer je werkt.

“De variatie in klassen maakt de taak van een klassenbegeleider elke keer weer een mooie en ontzettend leuke uitdaging!”

– Bo, Klassenbegeleider bij Onderwijshelden